Kwaliteitsproduct om win-win samenwerking tot stand te brengen

Thuis

Privacybeleid

Who wij zijn

Ons websiteadres is: http://www.pncparts.com.

Welke persoonsgegevens wij verzamelen en waarom wij het verzamelen

Commentaren

Wanneer de bezoekers commentaren op de plaats die verlaten wij de gegevens in de commentarenvorm worden getoond, en ook het het IP-adres en browser van de bezoeker koord van de gebruikersagent verzamelen spamopsporing te bevorderen.

Anonymized koord van uw e-mailadres (ook genoemd wordt gecreeerd een knoeiboel) kan aan de Gravatar-dienst worden verstrekt die om te zien of gebruikt u het. Het Gravatar-beleid van de de dienstprivacy is beschikbaar hier: https://automattic.com/privacy/. Na goedkeuring van uw commentaar, is uw profielbeeld zichtbaar aan het publiek in de context van uw commentaar.

Media

Als u beelden aan de website uploadt, zou u moeten vermijden uploadend beelden met ingebedde inbegrepen plaatsgegevens (EXIF GPS). De bezoekers aan de website kunnen om het even welke plaatsgegevens uit beelden downloaden en halen over de website.

Contactpersoonformulieren

Koekjes

Als u een commentaar op onze plaats verlaat kunt u opt-in aan het bewaren van uw naam, e-mailadres en website in koekjes. Deze zijn voor uw gemak zodat u niet uw details moet opnieuw invullen wanneer u een andere commentaar verlaat. Deze koekjes zullen één jaar duren.

Als u een rekening en u login aan deze plaats hebt, zullen wij een tijdelijk koekje plaatsen om te bepalen als uw browser koekjes goedkeurt. Dit koekje bevat geen persoonsgegevens en verworpen wanneer u uw browser sluit.

Wanneer u login, wij opstelling verscheidene koekjes ook uw login informatie en uw keuzen van de het schermvertoning zullen bewaren. Login de koekjes duren twee dagen, en de koekjes van het schermopties duren een jaar. Als uitgezocht u „me“ herinnert, uw zal login twee weken voortduren. Als u logout van uw rekening, de login koekjes zal worden verwijderd.

Als u uitgeeft of een artikel publiceert, zal een extra koekje in uw browser worden bewaard. Dit koekje omvat geen persoonsgegevens en wijst eenvoudig op postidentiteitskaart van het artikel u enkel uitgaf. Het verloopt na 1 dag.

Ingebedde inhoud van andere websites

De artikelen op deze plaats kunnen ingebedde inhoud (b.v. video's, beelden, artikelen, enz.) omvatten. De ingebedde inhoud van andere websites gedraagt zich op de nauwkeurige zelfde manier alsof de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, koekjes gebruiken, het extra derde volgen inbedden, en uw interactie met die ingebedde inhoud controleren, met inbegrip van het volgen van uw interactie met de ingebedde inhoud als u hebt een rekening en aan die website het programma geopend.

Analytics

Who wij delen uw gegevens met

Hoe lang wij uw gegevens behouden

Als u een commentaar verlaat, worden de commentaar en zijn meta-gegevens voor onbepaalde tijd behouden. Dit is zodat kunnen wij om het even welke opvolgendecommentaren automatisch erkennen en goedkeuren in plaats van het houden van hen in een matigingsrij.

Voor gebruikers die op onze website (als om het even welk) registreren, slaan wij ook de persoonlijke informatie op die zij in hun gebruikersprofiel hebben verstrekt. Alle gebruikers kunnen, hun persoonlijke informatie zien uitgeven of op elk ogenblik schrappen (maar kunnen zij niet hun gebruikersbenaming) veranderen. De websitebeheerders kunnen die informatie ook zien en uitgeven.

Welke rechten u over uw gegevens hebt

Als u hebt een rekening op deze plaats, of commentaren verlaten, kunt u verzoeken om een uitgevoerd dossier van de persoonsgegevens te ontvangen die wij over u, met inbegrip van om het even welke gegevens hebben gehouden u aan ons hebt verstrekt. U kunt ook verzoeken om dat wij om het even welke persoonsgegevens wissen die wij over u hebben gehouden. Dit omvat geen gegevens wij verplicht om voor administratieve, wettelijke, of veiligheidsdoeleinden zijn te houden.

Waar wij uw gegevens verzenden

De bezoekercommentaren kunnen door de geautomatiseerde dienst van de spamopsporing worden gecontroleerd.

Uw contactgegevens

slechts zal gebruikt worden aan contact met u over onderzoek van onze plaats.